Hakkımızda

Antalya'da şehir ofisi olarak ile kurulan Ready Rent a Car, başarı hikayesini, her büyük markanın olduğu gibi, bu küçük şehir ofisindeki olağanüstü emek ve gayretlere borçludur.Türkiye'nin önde gelen araba kiralama markası olarak, hizmet ağını, personel altyapısını, araç çeşitliliğini ve yurtdışı bağlantılarını arttırarak yoluna devam etmektedir.

Teknolojik yatırımları, Mali Disiplini, Personel Yatırımları ve özsermayeye dayalı gücü ile Ready Rent a Car Antalya ve Alanya havalimanlarında haftanın 7 günü 24 saat, en iyi araçları en uygun fiyatlarla verme iddiasıyla serüvenine devam ediyor.

% 100 Müşteri memnuniyeti ilkesi , % 100 Personel yatırımı hedefi ile siz değerli misafirlerimizin tatillerinde, iş gezilerinde ve kısa / uzun süreli araç ihtiyaçlarında her zaman yanınızdayız.Yapmanız gereken tek şey, Telefon, mail, whatsapp ya da sosyal medya kanallarımızın herhangi birisi aracılığı ile bize ulaşmak.
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Kabul Et